Presentem la VI Mostra

Un any més tornem a ser aquí per presentar-vos la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya, en la seva sisena edició, organitzada conjuntament per SODEPAU i la Filmoteca de Catalunya,  l’any que estrena seu al cor del barri del Raval de Barcelona.  Aquesta col·laboració és fruit de la voluntat d’ampliar el seu abast  i difondre el cinema àrab i mediterrani entre un públic més ampli.
 

En aquesta edició volem oferir una mirada més reflexiva i profunda sobre l’esclat de l’anomenada “Primavera àrab”, dels seus orígens, reptes i contradiccions, a través de l’experiència de
Tunísia, país convidat, punt de partida d’aquesta onada “revolucionària” que va sacsejar l’altra riba de la mediterrània ara fa gairebé dos anys. Tampoc ens oblidem de països com Algèria, Iraq, o Síria. I un any més, malgrat les incerteses que enfosqueixen l’horitzó, reafirmem el nostre compromís, il·lusió, i tenacitat per seguir aportant el nostre granet de sorra perquè la Cultura ocupi el lloc que es mereix, perquè “Un altre món no només és possible sinó que és més necessari que mai”. 
 
També us informem que enguany oferim dues activitats paral·leles relacionades amb la VI Mostra:
– Cicle Mirades de Documental ( 11,25 d’octubre i 8 de novembre), a la Casa Elizalde (més informació a: Barcelonaespaicinema )
– Setmana Cultural de Gràcia amb Tunísia, del 12 al 17 de novembre, al Centre Civic La Sedeta (més informació a: setmanaculturaldegràcia )

Us convidem a veure un avanç dels tràilers de les pel·lícules i documentals de la VI Mostra, a traves del següent enllaç: PRESENTACIÓ DE LA VI MOSTRA
 

Podeu consultar la programació a: http://www.mostracinearab.com/mostra_cine_arabe_prog_2210.pdf
 

 
Equip de la VI Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya
SODEPAU
Carrer Carders, 12, principal
93 3010171
sodepau@sodepau.org
mostracinearab@gmail.com
 
 

Facebook:
http://www.facebook.com/Mostrarab   SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK I CLICA “M’AGRADA”!
Twitter: https://twitter.com/Mostrarab
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s