Convocatòria 7ª MOSTRA DE CINEMA ÀRAB I MEDITERRANI DE CATALUNYA. Del 6 al 10 de novembre de 2013.

logomostraAquest 2013 farà set anys que la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya començà a caminar gràcies a la tenacitat de SODEPAU- una associació de solidaritat i cooperació amb quasi 20 anys d’existència teixint complicitats i construint ponts entre les dues ribes del mediterrani amb una clara vocació de transformació social-i a la confiança, suport i acompanyament de Beirut DC, un col.lectiu de cineastes libanesos units per l’afany de fer cinema i difondre’l més enllà de les seves fronteres que organitzen cada dos anys el prestigiós festival Ayam Beirut Cinema’iya.

Des dels seus inicis, la “Mostra” ha intentat omplir un buit en el panorama cultural català, amb la convicció que el cinema afavoreix el coneixement i comprensió del món on vivim. D’aquesta manera, vol ser una contribució a la difusió i promoció del cinema àrab i mediterrani a Catalunya i donar a conèixer un mirada diferent, des de dins d’aquestes societats, sobre les seves problemàtiques i sobre el món actual. D’altra banda, la iniciativa pretén crear un espai de trobada i d’intercanvi per a professionals del món del cinema àrab i català, així com establir una estreta col.laboració amb entitats que apostin per la producció i filmografia àrab. En definitiva, es tracta a més de contribuir mitjançant la cultura i l’express ió artística a trencar la imatge i els estereotips sobre el món àrab i mediterrani tan arrelats encara en la nostra societat.

Després de l’èxit de públic de l’any passat,  en aquesta edició i per tercer any consecutiu,  la seu de la “Mostra” serà a la Filmoteca de Catalunya, al cor del barri del Raval de Barcelona.

Enguany el Líban és el país convidat, així doncs, farem una atenció especial als films provinents d’aquest país. La “Mostra” no és de caràcter competitiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Condicions de participació

– Pel.lícules de ficció o documentals a partir de 50 minuts dirigits per realitzador/es de països àrabs en els darrers 5 anys.

– Enviar una còpia en format DVD de visionat del film fins el  30 de maig de 2013. La còpia en DVD ha de ser subtitulada en francès, anglès o castellà.

Adreça d’enviament:

SODEPAU (Rai)

C. carders, 12, Pral

08003 Barcelona ( Atenció de Meritxell Bragulat)

–         Fer arribar el formulari de participació que adjuntem dins el mateix període a sodepau@sodepau.org a l’atenció de Meritxell Bragulat.

– La Mostra, un cop feta la selecció,  només es posarà en contacte amb les persones responsables dels films seleccionats. Les còpies pel visionat no es retornaran.

 

 

Films seleccionats

 

Si el film és seleccionat s’hauran d’entregar a partir del 15 de juliol de 2013 els següents materials:

–        Sinopsis del film

–        Biografia i filmografia director/a

–        Fotografia director/a i del film en format JPG 300dpi

–        Cartell del film en format JPG 300dpi

–        Llistat dels diàlegs en timecode en anglès i/o francès.

Subtitulat de les pel.lícules

 

Les pel.lícules es projectaran en versió original subtitulada al català o castellà. La Mostra es farà càrrec del subtitulatge de les pel.lícules seleccionades.

Transport

 

La Mostra només es farà càrrec de les despeses del transport de les pel.lícules seleccionades durant i al lloc d’exhibició i el seu retorn  a la distribuïdora un cop hagi finalitzat la Mostra de la forma que s’hagi convingut prèviament.

Promoció i difusió dels films seleccionats

 

Qui posseix els drets sobre el film autoritza a la Mostra a utilitzar imatges i inserts ( màx. 3 min) del seu film per a la campanya de comunicació i en els materials i plataformes de difusió de la pròpia Mostra.

Projeccions

 

Es faran un màxim de 2 projeccions per a cadascun dels films seleccionats.

Per a més informació de la  Mostra Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya

C. Carders, 12, Pral- 08003 Barcelona

Telèfon: 00 34 93 3010171

Email: sodepau@sodepau.org

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s