Song on a narrow path, 7 de novembre a les 21.30h,


Cançó en un camí estret
 

Ramzi Maqdisi, director del film ‘Under the Sky’ (2011), i Pau Subirós, guionista i productor, ens presenten aquesta doble sessió que també inclou la pel·lícula ‘Song on a Narrow Path’. Després de les projeccions el públic podrà debatre amb el cineasta.

song on 

Direcció, guió i realització: Akram Safadi
País: Palestina
Any: 2000
Durada: 52 min
Idiomes: VO àrab amb subtítols en català

Sinopsis

Durant els anys vuitanta vaig capturar la pena i el dolor durant la primera Intifada palestina, i vaig decidir deixar el fotoperiodisme. En aquesta pel · lícula, intento redibuixar l’escena palestina a través de la gent que jo conec. Reem, la cantant que reclama el seu dret a l’expressió, Ali, el pres polític negre obsessionat per l’ocupació, i Farouq que viu dels records gloriosos del passat, són les meves metàfores

 akram_safradi

Akram Safadi

Va néixer a Jerusalem Est i va estudiar a la facultat de Sociologia a la Universitat de Birzeit. Tanmateix va obtenir el títol MA Screen studies a la Universitat de Manchester. El 1987 mentre treballava com a ajudant de direcció en documentals va iniciar la seva carrera com a fotoperiodista durant la primera Intifada palestina. Va treballar com a freelance per L’Agence France Press, Reuters, Associated Press i va publicar tant a la premsa local com internacional. La seva primera experiència com a realitzador va ser al costat del director de cinema palestí Nazim Sharidah l’any 1987. Més tard, l’any 1992, va estudiar a l’escola de cinema Paolo Valmarana a Itàlia, que més tard el va portar a treballar amb el director de fotografia Pietro Cortino a la ciutat de Torí. Des del 1994 ha treballat per diferents productores: STEFILM( Itàlia); VERSUS (Bèlgica); DORA (França) i FOTOGRAMMA 25 (Itàlia). Actualment viu a Jerusalem i ha creat la seva pròpia productora SAFAD amb seu a Ramallah.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s