Gràcies / Shukran ! Cloenda 8ª edició

Gràcies a totes les persones professionals, voluntàries i col·laboradores habituals que d’una manera o altra han col·laborat un any més a fer arribar a Barcelona, aquesta intenssísima 8a edició de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya, amb país convidat Palestina!

Moltes gràcies als directors  per donar a conèixer a través de l’art del cinema les dures situacions dels seus països i als convidats per poder compartir les seves experiències tant de prop durant els diferents debats realitzats aquests dies!

Gràcies al públic per venir a les projeccions d’aquesta 8a edició, esperem que us hagi agradat i que les hagueu trobat interessants !

Gràcies a la Filmoteca de Catalunya per fer que any rere any, aquesta Mostra vagi consolidant-se a la ciutat de Barcelona!

L’equip de la Mostra seguirà treballant per contribuir a la difusió i promoció del cinema àrab i mediterrani a Catalunya,  així com a contribuir mitjançant la cultura i l’expressió artística a canviar la imatge i els estereotips sobre el món àrab i mediterrani!

gràcies!

¡gracias!

shukran! 

شُكراً

Equip i col·laboradors de la 8ª Mostra

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s