19 novembre. Que resta de les revoltes àrabs? Marroc

XXII Setmana Cultural Gràcia amb el Marroc. Del 16 al 22 de novembre de 2015

La Mediterrània com a espai intercultural, com a lloc de convivència i respecte a la diversitat, ha de ser també el marc dins el qual les cultures troben el reconeixement just i les garanties per a la seva supervivència. En aquest marc, aquest any hem volgut dedicar el projecte de solidaritat del Districte de Gràcia al Marroc, el país convidat a la IX Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya, que s’ha fet del 3 al 8 de novembre a la Filmoteca de Catalunya.

 

Dijous 19 de novembre Sala de Plens seu Districte de Gràcia (Pl. de la Vila, 2) 19:00 h Taula rodona “Què resta de les revoltes àrabs? El cas del Marroc” amb la participació de Lurdes Vidal, responsable de l’Àrea de món àrab i mediterrani de l’IEMed i cap de redacció d’Afkar/ideas; Beatriz Mesa García, corresponsal de la Cadena Cope i d’El Periódico al Magreb/Sahel i investigadora i doctoranda associada al Centre Jacques Berque (CJB) de Rabat, i Ali Lmrabet, periodista marroquí. També es projectarà un vídeo amb la intervenció de David Perejil, periodista freelance i editor del llibre ¿Qué queda de las revueltas árabes? Activistas, cambios y claves.

Moderadora: Cristina Corredoira, tècnica de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona

Programa sencer

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s