Per l’alliberament d’Atef, Fakhri i Alaeddine

AAF

Dimarts 8 de desembre, Atef, Ala i Fakhri han estat condemnats a un any de presó per detenció per estupefaents. Estaran a presó per un llarg període, massa llarg per unes persones que no han fet res ni cap mal a ningú i que passaven una tarda tranquil.la entre amics,  en un domicili privat.

Fakhri El Ghezal és fotògraf i artista plàstic. Tot just ha finalitzat la seva primera pel.lícula, un documental produït per Ala Eddine Slim. Alaeddine és realitzador, guionista montador i productor de cinema de la productora Exit Productions, que al llarg dels darrers deu anys ha produït una vintena de pel.lícules de directors tunisians emergents. Atef Maâtallah és pintor i dissenyador, i el 2012 va fundar el col.lectiu d’artistes polítics juntament amb Fakhri El Ghezal.

Ens afegim a la campanya internacional per exigir el seu alliberament i us demanem que signeu el manifest i el difongueu entre els vostres contactes.

Barcelona, 14 desembre 2015

Manifest (en fancès) i signatura :

https://secure.avaaz.org/fr/petition/le_tribunal_de_premiere_instance_de_Nabeul_Liberation_immediate_des_amis_Atef_Ala_et_Fakhri/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s