La Mostra al Festival Gollut

 

3r-Festival-gollut

 

Enguany, per primera vegada,  La Mostra  col.laborem amb el Festival Gollut de Ribes de Freser amb la projecció de dos curtmetratges en competició , “ 17 Fouad street” d’Ahmed Nabil (Egipte, 2014) i “ Mig” de taher Alsahli ( Síria, 2013),  i una selecció de curts del projecte Seeing the self” de l’associació libanesa Beirut DC realitzats per adolescents sirians refugiats al Líban que càmera en mà expliquen la seva situació.

El Festival Gollut és un festival de cinema fonamentat en la cultura popular.

Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes, després de 7 anys d’assumir la gestió del Cinema Catalunya, continuen treballant pel foment de les projeccions de cinema i la creativitat audiovisual amb la tercera edició del Festival Gollut.
El certamen ja esdevé una referència de l’audiovisual i fotografia amb compromís. En aquesta tercera edició s’especialitza més en les obres audiovisuals i fotogràfiques que transmeten valors amb compromís social, informen o denuncien fets que afecten a la societat.

Els curts de “Seeing the self” obriran el festival el proper dissabte 18 de juny a les 17h i “ 17 Fouad Street” i “ Mig” es projectaran el dissabte 24 de juny a les 16:30. Totes les projeccions són al Cinema Catalunya de Ribes de Freser.

Per a més informació: http://amicscinevallderibes.com/index.php/ca/festival-gollut.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s