VALORACIÓ X MOSTRA

Des de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya volem festejar amb tots vosaltres l’èxit d’aquesta darrera edició, la desena, i agraïr molt especialment al públic la seva participació, complicitat i entusiasme.  No només perquè enguany hem doblat el nombre d’espectadors respecte l’edició anterior, sinó també per les valoracions que ens heu fet arribar després de cada sessió. Ens complau enormement constatar que el públic ha gaudit de totes les pel.lícules proposades, com així demostren les valoracions dipositades a l’urna, tant que les “votacions” han quedat força ajustades. Tot i així hem de felicitar a les dues pel.lícules que han estat les més ben valorades per part del públic d’enguany: “3000 Nits” de Mai Masri i “Paciència, paciencia-Tu aniràs al paradís” de Hadja Lahbib. Algunes de les altres pel.lícules de la programació que més han agradat són “10 años y divorciada” de Khadija Al Salami; “Callshop Istanbul” de Hind Benchekroun i Sami Mermer; “Abans de la nevada” de Hicham Zaman i “Alyam, alyam” d’Ahmed el Maanouni.

Acabem l’any amb el compromís d’allargar la vida d’algunes d’aquestes pel.lícules i d’altres d’anys anteriors a través de l’organització de cicles i cinefòrums arreu de Catalunya,  i amb el repte de seguir oferint-vos el millor de  les cinematografies àrabs i mediterrànies actuals en la 11ª Mostra, el novembre de 2017.

Molt agraïts amb cadascuna de les persones, entitats i institucions que d’una manera o altra heu fet possible que la 10ª Mostra hagi estat un èxit i felicitar-nos a tots per tenir l’oportunitat de continuar endinsant-nos  en aquestes cinematografies “invisibles” per desconegudes o ignorades.

L’equip de la Mostra.

 

Barcelona, desembre de 2016

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s