Convocatòria 2016

10a MOSTRA DE CINEMA ÀRAB I MEDITERRANI DE CATALUNYA

Del 8 al 13 de novembre 2016
A la Filmoteca de Catalunya

Malgrat tots els entrebancs i dificultats que ens hem anat trobant pel camí, enguany podrem celebrar que la “Mostra” arriba a la seva desena edició. Deu anys mirant d’omplir un buit en el panorama cultural català de la mà de la difusió dels cinemes àrabs i mediterranis a Catalunya. Convençuts que el cinema afavoreix, entre altres coses, la comprensió del món on vivim i fomenta l’esperit crític. Aquest esperit crític tant necessari per avançar en aquest món convuls, complex i ple de reptes. Un món en plena transformació que necessita com mai de l’empatia i la solidaritat entre tots els éssers que hi vivim.

Després d’un any d’impasse, aquest 2016 seguim a la Filmoteca i recuperem la figura del país convidat, i ho fem obrint les portes a la filmografia del Marroc. Així doncs, farem una atenció especial a les pel.lícules provinents d’aquest país.

Condicions de participació

1- Pel·lícules de ficció o documentals a partir de 60 minuts dirigits i/o produïts per realitzador/es provinents de països àrabs en els darrers 5 anys (sense limitacions en el cas del Marroc, país convidat d’enguany)

2- Enviar el link de descàrrega o visionat de la pel.lícula o una còpia en DVD fins el 20 de juny de 2016. La pel·lícula ha de ser en VO subtitulada, com a mínim,  en francès o anglès.

3-L’organització, un cop feta la selecció,  només es posarà en contacte amb les persones responsables dels films seleccionats. Les còpies pel visionat no es retornaran.

4- Es publicarà la llista de les pel.lícules seleccionades el 20 de juliol de 2016 al blog de la Mostra.

Films seleccionats

5- Si el film és seleccionat s’hauran d’entregar fins el 30 de juliol de 2016 els següents materials:

  • Sinopsis del film
  • Biografia i filmografia director/a
  • Fotografia director/a i del film en format JPG 300dpi
  • Cartell del film en format JPG 300dpi
  • Trailer
  • Llistat dels diàlegs en timecode en anglès i/o francès.

Subtitulat de les pel.lícules

6- Les pel.lícules es projectaran en versió original subtitulada al català o castellà. La Mostra es farà càrrec del subtitulatge de les pel.lícules seleccionades.

Transport

7- La Mostra només es farà càrrec de les despeses del transport de les pel.lícules seleccionades durant i al lloc d’exhibició i el seu retorn  a la distribuïdora un cop hagi finalitzat la Mostra de la forma que s’hagi convingut prèviament.

Promoció i difusió dels films seleccionats

8- Qui posseix els drets sobre el film autoritza a la Mostra a utilitzar imatges i inserts ( màx. 3 min) del seu film per a la campanya de comunicació i en els materials i plataformes de difusió de la pròpia Mostra.

Projeccions

9- Es podran fer fins un màxim de 2 projeccions per a cadascun dels films seleccionats.

Per a més informació de la  Mostra Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya:

SODEPAU
Meritxell Bragulat
Pg. Salvat Papasseït,1- 08003 Barcelona
Telèfon: 00 34 93 3010171
Email: sodepau@sodepau.org
Skype: sodepau1

Anuncis